یک پژوهشگر هندی معتقد است که فلفل تند در پیشگیری از دیابت و بیماریهای قلبی - عروقی که از مهمترین عوامل مرگ و میر در کشورهای روبه توسعه هستند، مفید و موثر است.
محقق دانشکده تحقیقات علوم حیات بشر در دانشگاه تاسمانی میگوید: این احتمال وجود دارد که روزی فلفل جایگزین آسپرین شود یا با آسپرین به عنوان دارویی برای پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی - عروقی ترکیب شود.
این محقق به همراه تیم پژوهشی دانشگاهی خود، روی فعالیت بیولوژیکی دو ماده فعال در فلفل به نامهای کاپسایسین و دیهیدرو کاپسایسین مطالعه و آزمایش کردند.
این آزمایشات نشان داد که مواد شیمیایی کاپسایسینوئید علاوه بر اینکه قابلیت پایین آوردن قند خون و سطح انسولین،کاهش تشکیل چربیها در دیوارههای سرخرگی و جلوگیری از تشکیل لختههای خونی را دارند، برخی از عوارض جانبی داروهای رایج و قدیمی را نیز ندارند.
همشهری آشپزی مثبت - شماره 14